miercuri, 26 octombrie 2011

Aplicatia Dish Pointer pe telefoane mobile cu Android,



Videoclip preluat de pe YouTube.

4 comentarii:

Unknown spunea...

Vă salut pentru telefonul Samsung Galaxy j3 ce aplicație pentru orientarea antenei satelit trebuie sa descarc ?

Iosif S. spunea...

I-mi cer scuze ca raspund cu intarziere. Eu personal nu as putea sa va sfatuiesc ce aplicatie sa descarcati pentru ca nu folosesc asemenea aplicatii. Ce pot sa va sfatuiesc este sa intrati in Google play si sa dati cautate SATFINDER dupa care sa incercati aplicatiile gratuite ce apar in lista pana gasiti una care sa va fie utila.

Unknown spunea...

Buna sunt in olanda de ceva vreme . Stau in breda am antena orange, semnal am 75% dar claritate semnal 0. Imi puteti spune ce sa fac??

Iosif S. spunea...

Buna ziua. Imi cer scuze ca va raspund cu intarziere dar eu nu unt activ pe acest blog. Ca raspuns la intrebarea dumneavoastra este greu de dat un raspuns concret mai ales daca nu ati mai instalat niciodata o antena de satelit,eu personal nu lucrand in domeniu. Din putina mea experienta va pot spune ca acei 75 % semnal o sa apara chiar daca antena este culcata la pamant. Cel mai important este sa aveti claritate de semnal(pe a doua bara). Pentru asta la inceput trebuie sa identificati directia in care este satelitul cautat (Astra 5B la 31,5 grade est in cazul dumneavoastra), cu ajutorul unei busole, satfinder sau a unei aplicatii de tip satfinder de pe un telefon cu Android. Dupa care urmeaza sa orientati antena in directia respectiva si cu miscari usoare sus jos si stanga dreapta a antenei sa reusiti sa obtineti semnal de calitate pe cea de a doua bara de semnal.Succes.